http://www.elle.hu Lost in translation: Szőke nőből barna?

Lost in translation

There is only one happiness in life, to love and be loved.

Friday, October 06, 2006

Szőke nőből barna?

Mostmár teljes biztonsággal mondom ki, az Elle-nél vagyok gyakornok. Igen. IGEN! :)
Nagyon-nagyon örülök, hogy így alakult és ekkora mázlim volt. Vagy a sors akarta így vagy nemtom. A lényeg, hogy mostmár OTT vagyok. Megyek minden hétfőn és csinálom keményen, amit megkövetel a főnök néni és akárki, akinek segítségre van szüksége.
Azért az például tök jó lenne, ha mondjuk később meg már 2x egy héten járhatnék be.. majd 3x, esetleg 4x-5x.. hm... és végül, ottragadnék. Úgy véletlenül. Mert már mindenkinek olyan természetes, hogy ott vagyok. Hiányom felborítaná a napi munka szerves részét. Egyszerűen nélkülözhetetlen lennék.
Na de persze, ne essünk túlzásokba. Örüljünk csak ennek, ami megadatott és próbáljunk maximálisan élni a lehetőséggel. Így szól a fáma, nem igaz?

Mellesleg van itt még valami. Pár napja (egészen pontosan kedd óta) gyökeres fordulat következett be személyes megjelenésemben, amivel - mint tudjuk - önmagunkat próbáljuk kifejezni. Nos, szőkéből barnába léptem át. Mármint, hogy a hajam. Szőkéből barna lett.
Csodás hamvas, világosbarna. Tulajdonképpen, szürke. De mindegy. Ezt ki akartam próbálni. Milyen barnának (szürkének) lenni.
Megmondom úgy, ahogy van. Kedd óta csak és kizárólag (különböző mintájú és színű)fejpántban megyek emberek közé, ugyanis a hajam töve (ahol lenőtt az alatta lévő szőke festék) egy árnyalattal sötétebb színben pompázik. Egyelőre. Várom, hogy kopjon. Majd a mosással. Idővel. (Tegnapelőtt 3x mostam hajat. Eredmény: semmi.)
De nincs para. Majd csak lekopik egyszer! (mint a tüntetők a Kossuth térről. haha.) Na jó ez nem volt vicces. Akkor most megyek is, mert ebből a blogírásból már sok jó nem fog kisülni. Gondolom.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

poker chip sets
casino poker chips