http://www.elle.hu Lost in translation: Hazám, hazám...

Lost in translation

There is only one happiness in life, to love and be loved.

Wednesday, September 20, 2006

Hazám, hazám...




Elképesztő, hogy mi zajlik ebben az országban. Komolyan mondom, hogy lassan kezdem szégyellni, hogy ebben a társadalomban élek.
Nem arról van szó, hogy nem lehet lázadozni, tüntetni vagy petíciót írni és a Kossuth téren lobogtatni. Demokráciában élünk vagy miben, teljesen jogos. Nade azért legyen már annyi önbecsülésünk, önkritikánk, ESZÜNK, hogy nem megyünk fejjel a falnak. Nem dobálunk részegen kukákat, sörösüvegeket, széket, téglát és mindent, ami a kezünkbe kerül, veszélyeztetve ártatlan emberek életét, csak mert nem tetszik, ami van. Olyan ez a társadalom egy személyben, mint egy hisztis gyerek. Á, nem is! A világ leghülyébb, leghisztisebb gyereke is százszor intelligensebb, mint ez az elvetemült (tulajdonképpen) céltalanul törő-zúzó tömeg.

Kérdés, hogy mikor lesz vége? És mi lesz, ha vége lesz?
Marad egy, a bizalmát 100%-ig elvesztett Gyurcsány a kormány élén? Vagy talán Orbán Viki-Viktor, a „hős” megmenti az országot a vandáloktól, a megszorító-csomagtól és egy békés, boldog, nemzeti öntudatú nép élén büszkén átveszi a trónt?

Én személy szerint azt tartom a legszomorúbbnak, hogy olyan a felhozatal, amilyen.
Miért nincs egy normális, intelligens, hozzáértő, hiteles és bizalmat sugárzó politikus/miniszterelnök jelölt ebben az országban?!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

poker chip sets
casino poker chips