http://www.elle.hu Lost in translation: Megoldás

Lost in translation

There is only one happiness in life, to love and be loved.

Thursday, September 14, 2006

Megoldás

Minden megoldódott. Megnyugodtam. :)
Kimentem elé a reptérre és együtt hazajöttünk. Útközben elmesélte, hogy mi történt a 3 nap alatt. Hát, elég sokminden. A legdurvább, hogy kb. egy hónap múlva megy Büsszelbe, ahol a CNN egy 1 órás dokumentumfilmet csinál róluk (meg a diabetes buszról)!! Váooooo!!! :)
Ja, és a legfelsőbb főnöke (akivel az Alex beszélgetett rólam) küldött nekem egy Novo Nordisk-os mappát, mert mondta az Alex, hogy újságírónak tanulok! Édes!
Hm, kb. most így ennyi.
Plusz elfogadták a kérelmem, hogy felvehessek még 2 tárgyat!!! Ahj, annyira örültem neki!!!
Nagyon fontos volt. Mert akkor így nem leszek iszonyúan lemaradva kreditügyileg.
LOl :)

MÁS:

Ma világszerte több mint 300 millió embert fenyeget a cukorbetegség kialakulásának veszélye, az előrejelzések szerint 2025-re a mai 194 millió csaknem duplájával, 333 millió cukorbeteggel kell számolnunk világszerte.

A cukorbetegség gyakoriságának meredek növekedése az elhízás világméretű terjedésével függ össze, a WHO (Egészségügyi Világszervezet) által 5 évenként közzétett jelentés szerint az elkövetkező 20-25 évben meg fog duplázódni a cukorbetegek száma. A betegség egyre inkább a fiatalabb korosztályok körében terjed. Jelenleg az európai államokban a lakosság 4-5%-a cukorbeteg, az Egyesült Államokban ez az arány eléri a 7-8%-ot.

"A legújabb adatok szerint a cukorbetegség ma Magyarország lakosságának 5-6 százalékát érinti, és a betegek körülbelül felének nincs tudomása a problémájáról. Nagyon fontos, hogy a betegséget időben észleljék, és megkezdjék a megfelelő kezelést, mivel sokszor már csak a szemészeti, vese-, vagy szívérrendszeri problémák jelentkezésekor derül ki a diabétesz."

Kapcsolódó linkek:

http://novonordisk.com
http://unitefordiabetes.org
http://diabet.hu

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

poker chip sets
casino poker chips